Moottorit

TEW_Show_500

Moottorien huolto- ja korjauspalvelut, ja täydelliset moottoriprojektit ”avaimet käteen”.

Huollot ja korjaukset

Voimme korjata autosi moottorin pienet ja suuremmat viat. Auton voi tuoda kokonaisena paikan päälle tai pelkän moottorin. Korjaamme mielellämme myös USAsta saapuneet ja rikkoontuneet ns. Crate -moottorit.

Suoritamme myös varsinkin kesäaikaan paljon ”viitsitkös vähän säätää” -tyyppisiä huoltoja ja korjauksia asiakkaiden autoihin. Monesti sytytyksen ajoituksessa ja säädöissä on huomautettavaa ja saammekin säädettyä autot paremmin toimiviksi, ja usein moottorista löytyykin lista korjattavista kohteista.

Moottorilohkojen sonic-testaus onnistuu nyt meillä. Kun itsekin peruskorjaat moottoriasi, on hyvä tietää sylinteriseinämien paksuus. Nyt voit mittauttaa lohkosi meillä. Ota yhteyttä ja sovitaan aika.

Tuumacid Engine Works, TEW

Toteutamme moottorinkorjausprojektit asiakkaan toivoman lopputuloksen aikaansaamiseksi joustavasti. Tuumacid Engine Works on tuotteistettu palvelu, joka kattaa koko moottoriprojektin suunnittelusta ja neuvonnasta aina osien hankintaan, koneistuksiin ja moottorin kokoonpanoon, sekä valmiin moottorin tehonmittaukseen saakka yhteistyökumppaniverkoston avulla. Lopputuloksena asiakas saa luotettavan ja hyvin toimivan moottorin, joka vastaa asiakkaan kanssa suunniteltua käyttötarkoitusta ja siihen suunniteltuja ominaisuuksia. Jokaisen projektin mukana seuraa suunnittelupöytäkirja, moottorissa käytettyjen osien luettelo, selvitys tehdyistä töistä ja koneistuksista, laskelmat puristussuhteesta, sekä tuiki tärkeä raportti käytetyistä kiristysmomenteista ja projektin aikana mitatuista tärkeistä arvoista moottorissa. Asiakkaana tiedät aina, kuka on moottorin kokoaja, mistä osista se on tehty, miten se on koottu ja tehomitattuna tiedät myös sen suoritusarvot tarkalleen. Valmis moottori on myös erittäin asiallisen näköinen ja nostaa autosi arvoa.

Moottorien kokoamissa käytämme itse kehittämäämme projektimallia ja -ohjeistusta. Sen tarkoituksena on maksimoida työn laatu ja ohjata työn kulkua, ja se on ainutlaatuinen Suomessa. Moottoriprojekti voi olla peruskunnostus, osittainen korjaus/kunnostus tai viritysprojekti (asiakas itse vastaa moottorinsa käytöstä, esim. lainsäädäntö käytöstä normaalissa tieliikenteessä huomioiden). Omaamme laajaa kokemusta Ford-, Chevrolet- ja Mopar -moottoriprojektien parista.

Suosittelemme AINA moottorien tehomittausta asiantuntevassa yrityksessä. Dynotuksen tarkoitus ei ole pelkästään moottorin tehojen mittaaminen. Moottoridynossa moottori aina ensin sisäänajetaan oikeaoppisesti turvallisessa ympäristössä. Tietysti moottorin suoritusarvot saadaan mitattua ja siihen oleellisesti liittyvät sytytysennakkoasetukset ja oikeat suutinkoot kaasuttimelle juuri kyseiselle moottorikombinaatiolle saadaan hyvin selville. Tehomittausvaiheen aikana suoritetaan myös lopullinen laatukatselmus valmistuneeseen moottoriin. Tehomittauksen yhteistyökumppanimme on Santala Racing Oy Otalammella.

Moottoriprojektien koneistus- ja tasapainotuspalveluissa käytämme osaavia yhteistyökumppaneitamme. Moottori voidaan nyt myös maalauttaa ammattimaalarilla ”uunissa” asiakkaan haluamaan väriin tai väreihin. Yhdessä muiden detaljien kanssa aikaansaadaan asiallinen ja erittäin näyttävä show-viimeistely.