Tilaus- ja toimitusehdot

Toimitusehdot

YLEISTÄ

Tuotteet toimitetaan tilauksen yhteydessä valitulla tavalla, yleensä Matkahuollolla. Halutessasi jonkun muun tavan tai sinulla on muuta toimitukseen liittyvää kysyttävää tai sovittavaa, ota yhteyttä sähköpostilla tai Ota yhteyttä -lomakkeella.

MAKSU- JA TOIMITUSTAVAT

  • Postilähetys, maksu suoritetaan normaalisti postiennakkomaksuna lähetystä postitoimipaikasta lunastettaessa. Samoin toimii Matkahuolto, eli tuote ja rahti maksetaan lähetystä lunastettaessa. Tilausvahvistus tulee sähköpostiisi automaattisesti. Kuitin laitamme toimitukseen mukaan. Säilytä vahvistus ja kuitti.
  • Myös nouto käteismaksulla on mahdollista Riihimäeltä Tuumacid Oy:n tiloista aukioloaikoina. Osoite on Pajakatu 2A 1 11130 RIIHIMÄKI – toimituskuluja ei noudoista peritä ja maksu hoidetaan käteisellä noudettaessa. Maksuvälineenä käy myös yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Palautukset, vaihdot ja yhteystiedot

Kaikilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Ennen mahdollista palautusta ilmoita asiasta Ota yhteyttä -lomakkeella sopiaksesi palautuksesta.

Ylivoimainen este

Pyrimme varmistamaan, että sivusto ja palvelu toimii oikein, mutta emme takaa palvelimen tai toimituspalvelun virheettömyyttä. Emme vastaa mistään mahdollisista kolmansien osapuolien aiheuttamista ongelmista, jotka ovat Tuumacid Oy:n valvonnan ulottumattomissa.

Sovellettava laki

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla. Jos asiassa ei päästä molempia osapuolia tyydyttävään ratkaisuun, asia ratkaistaan oikeusteitse Suomen lainsäädännön mukaan. Tuumacid Oy:llä on oikeus rajoittaa tai poistaa ne asiakkaat palvelusta, jotka toimivat sääntöjen tai lain vastaisesti.

Tekijänoikeus ja tietosisältö

Kaikki sivustollamme oleva materiaali mukaan lukien kirjallinen materiaali, valokuvat, piirrokset, nimet, logot, tavaramerkit ja palvelumerkit ovat Tuumacid Oy:n tai kolmannen osapuolen omaisuutta ja ne ovat tekijänoikeus- ja tavaramerkkilain suojaamia. Mitään sivustollamme esiintyvää materiaalia ei saa kopioida, lähettää edelleen, levittää, myydä, julkaista tai lähettää ilman kirjallista lupaa.

Sivustollamme voi olla linkkejä muihin sivustoihin, jotka eivät ole Tuumacid Oy:n hallinnassa. Tuumacid Oy ei vastaa muiden sivustojen sisällöstä tai niiden sisältämistä linkeistä. Tuumacid Oy voi milloin tahansa muuttaa näitä ehtoja tai sivustolla olevaa tietosisältöä, nimiä, hintoja, kuvia tai logoja sekä tuotteita ilman eri ilmoitusta.