Palvelut

Moottorin koneistuspalvelut

Välitämme normaalit henkilöautojen moottorinkoneistuspalvelut alihankintana luotettavalla ja nopealla MoottoriExpert -kumppanilla kilpailukykyiseen hintaan. Voimme vastaanottaa moottorin tai osan siitä (esim. sylinterikansi/kannet) joko purettuna tai purkamattomana, hoidamme työn siitä eteenpäin parhaalla mahdollisella tavalla toivomustesi mukaan.

Säädöt ja huollot

Suoritamme myös korjauksia, säätöjä ja huoltoja USA -valmisteisiin autoihin. Myös katsastukset. Kysy saatavuus tarvitsemallesi palvelulle.

Koodinluku

Koodinlukulaitteistollamme voimme lukea vikakoodeja OBD-I- ja OBD-II -pohjaisista järjestelmistä. Tarvittaessa lähiseudulla myös käyntinä paikan päällä, jolloin matkakulut lisätään ja käynti veloitetaan tuntiveloitteisena.

Autojen muutospalvelut

Suoritamme autojen tekniikanvaihtoja / päivityksiä, esim. moottori + vaihteisto + perä. Autamme valitsemaan oikeat osat ja toteutamme projektin kustannusedullisella tavalla. Kumppaniverkostomme avulla voimme suorittaa myös korityöt, kolarikorjaukset, sisustan verhoilut (penkit), maalaukset jne isommat työt autoosi.

Moottoriprojektit, kts. Moottorit

Asennuspalvelut

Palveluliiketoimintaa suorittaa 1.5 2021 alkaen saman katon alla J.N.Asennus /  J. Nurmi p. 044-5606 254, email j.n.asennus@outlook.com.