Palvelut

Asennuspalvelut

Suurimpaan osaan myymistämme osista voimme tarjota myös asennuspalvelun. Kysy jo osan tilausvaiheessa, voimmeko sen asentaa. Palveliiketoimintaa suorittaa 1.5 2021 alkaen saman katon alla J.N.Asennus /  J. Nurmi p. 044-5606 254, email j.n.asennus@outlook.com.

Moottorin koneistuspalvelut

Välitämme normaalit henkilöautojen moottorinkoneistuspalvelut alihankintana luotettavalla ja nopealla MoottoriExpert -kumppanilla kilpailukykyiseen hintaan. Voimme vastaanottaa moottorin tai osan siitä (esim. sylinterikansi/kannet) joko purettuna tai purkamattomana, hoidamme työn siitä eteenpäin parhaalla mahdollisella tavalla toivomustesi mukaan.

Säädöt ja huollot

Suoritamme myös korjauksia, säätöjä ja huoltoja USA -valmisteisiin autoihin. Myös katsastukset. Kysy saatavuus tarvitsemallesi palvelulle.

Koodinluku

Koodinlukulaitteistollamme voimme lukea vikakoodeja OBD-I- ja OBD-II -pohjaisista järjestelmistä. Tarvittaessa lähiseudulla myös käyntinä paikan päällä, jolloin matkakulut lisätään ja käynti veloitetaan tuntiveloitteisena.

Autojen muutospalvelut

Suoritamme autojen tekniikanvaihtoja / päivityksiä, esim. moottori + vaihteisto + perä. Autamme valitsemaan oikeat osat ja toteutamme projektin kustannusedullisella tavalla. Kumppaniverkostomme avulla voimme suorittaa myös korityöt, kolarikorjaukset, sisustan verhoilut (penkit), maalaukset jne isommat työt autoosi.

Moottoriprojektit, kts. Moottorit